Search

1 to 10 of 10
Sort by

Discussion Post
Lag interface question on MX104

I am reaching out to support for an answer but thought one of you or your compadres might know. Does the MX104 allow me to LAG 10G interfaces between the on-board and the 10G card in the slot? Given the configuration below could I take xe-0/0/0 and swap it’s configuration with xe-2/0/3 to...




Discussion Post
Could i config NAT, PAT on MX104 without ms-mic line card?

Hi, all. I have one MX104-PREM-T with only one MIC-3D-20GE-SFP-E line card, could i use NAT feature and config NAT, PAT? Thanks all. #mx104 #mx


Discussion Post
MX104 upgrade 15.1R7 to 17.3R3

Dear experts. The customer has MX104 router runing on Junos 15.1R7 (which is recommend version as of now). This Junos version will go EOS on 05-Dec-2019 (see EOL dates ). I was asked to check for them the recommended upgrade path to other JTAC recommended release 17.3R3. The...



Discussion Reply
RE: Issue with internet speed customers PE juniper MX104

Hello; Thanks for your reply, find below the output you requested. Note I have tested also without class-of-service setup on edge interface (xe-0/0/0), the result was the same, all customers with bandwidth 1Gbit/s can't reach it on their down traffic. Currently all customers with 1Gbit/s...


Discussion Reply
RE: Issue with internet speed customers PE juniper MX104

Hello Alex, Thanks for taking time to reply me. @aarseniev wrote: Hello, Is the customer who has speed problems connected to this port (xe-0/0/0)? Customers are connected directly on SWITCH then SWITCH are connected to xe-0/0/0 (10Gbit/s) on MX104, as below ...



Discussion Post
Issue with internet speed customers PE juniper MX104

Hello, We are facing internet speed issue with customers whose last mile are connected on MX104. Let me indicate that, we have migrated those customers from Cisco 6500 as PE to Juniper MX104 as PE, since this migration, all customers with last mile link bandwidth is 1Gbit/s are unable to...