Screen OS

 View Only
last person joined: 6 months ago 

This is a legacy community with limited Juniper monitoring.
  • 1.  Aggregate link not coming UP

    Posted 02-14-2008 07:05
    Hello all,
     
    I am using ISG-2000 connected with Cisco-7609 but the aggregate link is not coming UP any how. LACP is being used at Cisco end. If any one can help me out because i am horribly stuck. Please let me know if some one has faced similar issue...
     
    Help from you side would be appreciated.
     
     
    Regards,
     
    Akhtar


  • 2.  RE: Aggregate link not coming UP

    Posted 02-14-2008 15:11
    LACP is a part of 802.3ad link aggregation protocol. The ISG does not support 802.3ad nor LACP. But aggregate interfaces on ISG work similarly to 802.3ad. Refer to Concepts & Examples guide. In particular, refer to the volume for High Availability for aggregate interface configuration and operation.
     
    -Richard


  • 3.  RE: Aggregate link not coming UP

    Posted 02-16-2008 22:08

    Hello Richard,

     

    Thanks for the information. Can you please let me know that whether ISG 2000 supports Ether Channel or not.

     

     

    Regards,

     

    Akhtar



  • 4.  RE: Aggregate link not coming UP
    Best Answer

    Posted 02-21-2008 14:31

    EtherChannel per se is a component of 802.3ad. The ISG is not 802.3ad compliant. However, the configuration of aggregate interfaces in the ISG in concept works the same as etherchannel. So I believe that it would still work with etherchannel on your switch.



  • 5.  RE: Aggregate link not coming UP

    Posted 02-26-2008 05:14

    Thanks for the reply Richard. So the aggregate link is working when other vendor's Router interface is set to Ether Channel option. But I can't understand if ISG 2000 doesn't support 802.3ad then why the link is coming UP. If possible do let me know what standard protocol does ISG-2000 link aggregation supports??

     

     

     

    Regards,

     

    Akhtar 



  • 6.  RE: Aggregate link not coming UP

    Posted 09-08-2008 07:12

    Will i be able to aggregate 2 giga ports with this form of aggregation and put Nortel MLT on the other side?

     

     



  • 7.  RE: Aggregate link not coming UP

    Posted 09-08-2008 10:58

    I tried this with Cisco on the other end & it was working !!

     

    Regards,

     

    Akhtar



  • 8.  RE: Aggregate link not coming UP

    Posted 11-03-2008 08:09

    Akhtar,

     

    Could you show me the configuration (Cisco side) you used to do this?

     

    Thanks a lot, we're having some difficulties...

     

    Regards,

    Artur


    #ISG
    #Aggregation
    #cisco
    #AGGREGATE