SRX

 View Only

IMPORTANT MODERATION NOTICE

This community is currently under full moderation, meaning  all posts will be reviewed before appearing in the community. Please expect a brief delay—there is no need to post multiple times. If your post is rejected, you'll receive an email outlining the reason(s). We've implemented full moderation to control spam. Thank you for your patience and participation.



  • 1.  Having Problems Un Clustering

    Posted 07-10-2013 20:34

    Hello, Juniper Community. I have just purchased my first piece of juniper gear, an SRX-240H. I bought the device from someone. I have cleared the configs and set a new root password, but the device is still saying clustering is enabled. Please help I would really like to enjoy this product!  Smiley Indifferent

     

    Thanks.


    #HAPort
    #cluster
    #UnCluster
    #SRX240H


  • 2.  RE: Having Problems Un Clustering

    Posted 07-10-2013 22:47

    You can disable cluster using below command

     

    srx240> set chassis cluster cluster-id 0 (you have to enter this command in operational mode)

     

    Thanks,

     

     



  • 3.  RE: Having Problems Un Clustering
    Best Answer

    Posted 07-10-2013 22:50

    Hi,

     

    Chassis cluster is created not in configuration mode, thus deleting configuration doesn't do all the job. Just type the folowing command in operational mode.

     

    juniper> set chassis cluster disable



  • 4.  RE: Having Problems Un Clustering

    Posted 07-10-2013 22:59

    Sorry, correct command is set chassis cluster disable



  • 5.  RE: Having Problems Un Clustering

    Posted 07-11-2013 11:44

    Thank you, I will try this when I get off of work. I will keep you posted!



  • 6.  RE: Having Problems Un Clustering

    Posted 07-11-2013 19:40

    You completley saved me on that! Thank you so much!

     

     

     



  • 7.  RE: Having Problems Un Clustering

    Posted 07-11-2013 21:40

    Ok... you're welcome...!