Switching

 View Only
last person joined: 7 hours ago 

Ask questions and share experiences about EX and QFX portfolios and all switching solutions across your data center, campus, and branch locations.
Expand all | Collapse all

juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

  • 1.  juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-25-2023 10:24

    Why doesn't juniper show the ge-0/0/0 etc, interfaces?



    ------------------------------
    JACOB HOUSLEY
    ------------------------------


  • 2.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-26-2023 07:57
    Over here it does...

    So I guess you're giving way too little information.




  • 3.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-26-2023 14:18
    I edit the interfaces with a logical unit, assign ip... type show interfaces terse, but it doesn't show any of the gig interfaces.... even with zeroizing the system, still no show... are you using am earlier version of vmx?

    On Sun, Mar 26, 2023, 7:58 AM Erik Slagter via Juniper Networks <Mail@community.juniper.net> wrote:
    Over here it does... So I guess you're giving way too little information. -posted to the "Switching" community
    Earn 6 Juniper certifications.
    Free training/Discounted exams
    Juniper Email Header

    Switching

    Post New Message
    Re: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?
    Reply to Group Reply to Sender
    Mar 26, 2023 7:57 AM
    Erik Slagter
    Over here it does...

    So I guess you're giving way too little information.

      Reply to Group Online   View Thread   Recommend   Forward   Flag as Inappropriate  




     
    You are receiving this message because you followed the 'juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?' message thread. To unsubscribe from this message thread, go to Unsubscribe.

    Update your email preferences to choose the types of email you receive

    Unsubscribe from all participation emails




    Original Message:
    Sent: 3/26/2023 7:57:00 AM
    From: Erik Slagter
    Subject: RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Over here it does...

    So I guess you're giving way too little information.



  • 4.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-26-2023 16:45

    what platform etc ?
    but I have often seen this with faulty hardware. I think the control plane cannot talk to forwarding plane so it sees no interfaces.  
    I also see this is on the vQFX if you  delete this line  in config 

    set interfaces em1 unit 0 family inet address 169.254.0.2/24




    ------------------------------
    Simon Bingham
    ------------------------------



  • 5.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 08:55

    The platform is eve-ng. the router version is (vmx-bundle-22.4R1.10) that's connected to the switch PFE version (vqfx-20.2R1-2019010209-pfe). I also have the switch RE  (vqfx-20.2R1.10-re-qemu) that's connected to  PFE (vqfx-20.2R1-2019010209-pfe).... their connected by  em1 internal interface.... same issue on both. What version are you suing? maybe I can contact support for that one.



    ------------------------------
    JACOB HOUSLEY
    ------------------------------



  • 6.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 10:50

    I'm using the interfaces shown  as int,  in eve.  also version 22.3R1



    ------------------------------
    Simon Bingham
    ------------------------------



  • 7.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 11:06

     I wonder do I have the wrong PFE  connected to router? In your topology it says r1-fp, but mine says the following in picture. I know you can re-name them... but i've seen a few that's named FPE as default



    ------------------------------
    JACOB HOUSLEY
    ------------------------------



  • 8.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 13:29

    Hi,

    Please check on your qemu option.

    Thanks




  • 9.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 14:27

    Qemu options? What am I supposed to be looking for exactly? Are you talking about when I imported the files through winscp?



    ------------------------------
    JACOB HOUSLEY
    ------------------------------



  • 10.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 14:34



    ------------------------------
    Simon Bingham
    ------------------------------



  • 11.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 14:47



    ------------------------------
    JACOB HOUSLEY
    ------------------------------



  • 12.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 14:49

    I'll try to ask support for a different copy. Your vmx is  version 22.3R1.... what's your qfx version?



    ------------------------------
    JACOB HOUSLEY
    ------------------------------



  • 13.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 14:59

    I would not trouble support they will not support this , otherwise they would get flooded with requests.  



    ------------------------------
    Simon Bingham
    ------------------------------



  • 14.  RE: juniper not showing the ge-0/0/0 etc, interfaces?

    Posted 03-27-2023 15:06

    Ok, I will not ask them about the issue. I'l just check if they have the version. So, vqfxre-10k-f-20.2r1 is the version for the routing engine, what's version for the forwarding engine?



    ------------------------------
    JACOB HOUSLEY
    ------------------------------