Junos OS

 View Only

IMPORTANT MODERATION NOTICE

This community is currently under full moderation, meaning  all posts will be reviewed before appearing in the community. Please expect a brief delay—there is no need to post multiple times. If your post is rejected, you'll receive an email outlining the reason(s). We've implemented full moderation to control spam. Thank you for your patience and participation.



  • 1.  QFX5100 localhost login

    Posted 03-11-2019 03:33

    Hi,

    QFX5100 gives me a localhost login prompt. On entering root username it takes me to shell prompt, However, I am not able to get into operational mode.

    Any suggestions as to why this is happening.


    #boot
    #QFX5100
    #localhost
    #login


  • 2.  RE: QFX5100 localhost login

    Posted 03-11-2019 03:45

    try 'cli' command and then do not forget to configure hostname and root-authentication



  • 3.  RE: QFX5100 localhost login

    Posted 03-11-2019 03:54
      |   view attached


  • 4.  RE: QFX5100 localhost login

    Posted 03-11-2019 03:57

    This is what the issue is:

     

    QFX5100.jpg



  • 5.  RE: QFX5100 localhost login

     
    Posted 03-11-2019 04:00

    How you got into this state? May be go for USB recovery.



  • 6.  RE: QFX5100 localhost login



  • 7.  RE: QFX5100 localhost login

    Posted 03-11-2019 04:06

    This is a after a reboot. We dont even get a recovery mode prompt. Tried spacebar multiple times but it takes at the start of the screen i shared.