Junos OS

 View Only
last person joined: 9 hours ago 

Ask questions and share experiences about Junos OS.
  • 1.  setup JUNIPER_SECURE_CONNECT

    Posted 27 days ago
    sorry to bother You again with my stuff - setting up JUNIPER_SECURE_CONNECT I always get http 302 error from the client. Don´t succeed for hours. Anybody any idea whats going wrong ? Self-signed cert ...

    10.09.2022 09:43:11 - MONITOR: Configuration download - Start configuration download (host: srx300.maxxit.org:4343 realm: default)
    10.09.2022 09:43:11 - MONITOR: Configuration download - No trusted fingerprint for certificate
    10.09.2022 09:43:11 - ERROR - MONITOR: Configuration download - Login: HTTPS request failed. No trusted fingerprint for certificate
    10.09.2022 09:43:11 - NOTE - MONITOR: Configuration download / Connecting: Received certificate cannot be verified
    10.09.2022 09:43:11 - NOTE - MONITOR: Configuration download / Connecting: SSL certificate verification failed
    10.09.2022 09:43:11 - NOTE - MONITOR: Configuration download / Connecting: Gateway certificate not trusted / valid
    10.09.2022 09:43:20 - NOTE - MONITOR: Configuration download -> User trusts certificate
    10.09.2022 09:43:20 - MONITOR: Configuration download -> Trusted fingerprint (SHA-256): c81665035fde2163a9a72e262e92b55b5796decac80acb2c24cf84ddd9e5de7b
    10.09.2022 09:43:20 - MONITOR: Configuration download -> Start config download once again
    10.09.2022 09:43:21 - MONITOR: Configuration download - Start configuration download (host: srx300.maxxit.org:4343 realm: default)
    10.09.2022 09:43:21 - ERROR - MONITOR: Configuration download - Login: HTTPS request failed (Return code: 302)

    get the cert warning https request failed and then error 302.

    Any help is useful - thx .i.a.
    Config attached

    ------------------------------
    Max Prieler
    ------------------------------


  • 2.  RE: setup JUNIPER_SECURE_CONNECT

    Posted 5 days ago
    Hello,

    Did you check to see if you have the license loaded on your SRX. I found this to be the problem when I first created my Juniper Secure Connect connection. The IPSEC tunnel won't start unless the license is there.

    Hope This Helps

    ------------------------------
    MATTHEW LOVELAND
    ------------------------------