Switching

 View Only

IMPORTANT MODERATION NOTICE

This community is currently under full moderation, meaning  all posts will be reviewed before appearing in the community. Please expect a brief delay—there is no need to post multiple times. If your post is rejected, you'll receive an email outlining the reason(s). We've implemented full moderation to control spam. Thank you for your patience and participation.



  • 1.  Vlan issue on EX 3300

    Posted 08-08-2022 12:53
    I have an interface on EX3300 configured as an access port on vlan B however the device connected to that interface is still getting ip address via DHCP server on VLAN A.

    Switch configured for VLAN B
    set interfaces ge-1/0/40 unit 0 family ethernet-switching vlan members B

    Device connected to the interface still getting IP address from VLAN A
    show ethernet-switching table |match XX:XX:XX:XX:XX:XX
    A               XX:XX:XX:XX:XX:XX Learn         ge-1/0/40.0

    I cleared arp entries, deactivated and re-activated the interface but still the issue persists.

    ------------------------------
    ANKUR
    ------------------------------


  • 2.  RE: Vlan issue on EX 3300

    Posted 08-08-2022 20:21
    What is the full configuration for interface ge-1/0/40
    show configuration | display set | match ge-1/0/40

    Do any vlans have all interfaces assigned
    show configuration vlans | display set | match all



    ------------------------------
    Steve Puluka BSEET - Juniper Ambassador
    IP Architect - DQE Communications Pittsburgh, PA (Metro Ethernet & ISP - Retired)
    http://puluka.com/home
    ------------------------------



  • 3.  RE: Vlan issue on EX 3300

    Posted 08-09-2022 09:29
    Upgraded the switch last night and that seems to have solved the problem. The switch was displaying "booted from backup junos" but all partitions had same firmware version on them.

    ------------------------------
    ANKUR
    ------------------------------