SRX

Expand all | Collapse all

SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

  • 1.  SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 10-25-2020 08:05

    Hey Guys,

    I'm facing one issue of Control Link, post clustering of SRX1500. As per my understanding Chassis Clustering and RG are working fine. I can see the em0 in Up state but em1 is not reflecting in the output (snapshot attached).

     

    If I go for node redundancy by reloading node0, ending up with a complete outage 😞

     

    Requesting you to please look into it and suggest as quickly as you can.

     

    ravi_lumberjack_0-1603637887518.png

    ravi_lumberjack_1-1603637976464.png

     



  • 2.  upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 10-25-2020 08:09

    Here are the command output as well..

    errikkt@JB-CHFW01_New> show chassis cluster interfaces
    Control link status: Up

    Control interfaces:
    Index Interface Monitored-Status Internal-SA Security
    0 em0 Up Disabled Disabled

    Fabric link status: Up

    Fabric interfaces:
    Name Child-interface Status Security
    (Physical/Monitored)
    fab0 ge-0/0/0 Up / Up Disabled
    fab0
    fab1 ge-7/0/0 Up / Up Disabled
    fab1

    #########################

    errikkt@JB-CHFW01_New> show chassis cluster information detail control-link
    node0:
    --------------------------------------------------------------------------

    Control link status: Up
    Server information:
    Server status : Connected
    Server connected to 130.16.0.1/54255
    Client information:
    Client status : Inactive
    Client connected to None

    Control link heartbeat and jitter events:
    Oct 25 13:43:47.589 : Missed heartbeats, between 0-760

    node1:
    --------------------------------------------------------------------------

    Control link status: Up
    Server information:
    Server status : Inactive
    Server connected to None
    Client information:
    Client status : Connected
    Client connected to 129.16.0.1/32245

    Control link events:
    Oct 25 13:41:39.453 : Control link down, link status timer

    Control link heartbeat and jitter events:
    Oct 25 13:32:03.423 : Missed heartbeats, between 0-242033

    {primary:node0}

     

    #########################################

     

    errikkt@JB-CHFW01_New> show interfaces terse | match em
    Interface Admin Link Proto Local Remote
    em0 up up
    em0.0 up up inet 129.16.0.1/2
    em1 up up
    em1.32768 up up inet 192.168.1.2/24
    em2 up up

    {primary:node0}

     

     

     



  • 3.  Re: upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 10-26-2020 04:00

    Hi,

     

    Based on your output the control link port for both node is up. Can u paste output "show chassis cluster interface"

     

     

    Thanks



  • 4.  Re: upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 10-26-2020 05:49

    Why "em1" is not reflecting in the output (attached). Please find logs for your ready references.

     

    errikkt@JB-CHFW01_New> show chassis cluster interfaces
    Oct 26 12:19:39
    Control link status: Up

    Control interfaces:
    Index Interface Monitored-Status Internal-SA Security
    0 em0 Up Disabled Disabled

    Fabric link status: Up

    Fabric interfaces:
    Name Child-interface Status Security
    (Physical/Monitored)
    fab0 ge-0/0/0 Up / Up Disabled
    fab0
    fab1 ge-7/0/0 Up / Up Disabled
    fab1

    Redundant-ethernet Information:
    Name Status Redundancy-group
    reth0 Down 1
    reth1 Down 1

    Redundant-pseudo-interface Information:
    Name Status Redundancy-group
    lo0 Up 0

    Interface Monitoring:
    Interface Weight Status Redundancy-group
    (Physical/Monitored)
    ge-0/0/3 255 Down / Down 1
    ge-0/0/2 255 Down / Down 1
    ge-7/0/3 255 Down / Down 1
    ge-7/0/2 255 Down / Down 1

    {primary:node0}

     

    ravi_lumberjack_0-1603715587586.png

     



  • 5.  Re: upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 26 days ago

    Can anyone help into it, please ?



  • 6.  Re: upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

     
    Posted 26 days ago