vMX

 View Only
last person joined: one month ago 

Ask questions and share experiences about vMX.
  • 1.  LACP doesn't work

     
    Posted 04-06-2022 05:40

    Hi guys,

    I have tried on vlabs to explore interface LAG. is there limitation ?
    how to make it work?

    jcluser@vMX2# show interfaces ae0

    unit 0 {

        family inet {

            address 10.100.12.2/24;

        }

        family iso;

    }

     

    [edit]

    jcluser@vMX2# show interfaces ge-0/0/0

    gigether-options {

        802.3ad ae0;

    }

     

    [edit]

    jcluser@vMX2# show chassis aggregated-devices

    ethernet {

        device-count 10;

    }

     

    [edit]

     

    jcluser@vMX1# show chassis aggregated-devices

    ethernet {

        device-count 10;

    }

     

    [edit]

    jcluser@vMX1# show interfaces ge-0/0/0

    gigether-options {

        802.3ad ae0;

    }

     

    [edit]

    jcluser@vMX1# show interfaces ae0

    unit 0 {

        family inet {

            address 10.100.12.1/24;

        }

        family iso;

    }

     

    [edit]

    jcluser@vMX2# run ping 10.100.12.1 rapid         

    PING 10.100.12.1 (10.100.12.1): 56 data bytes

    .....

    --- 10.100.12.1 ping statistics ---

    5 packets transmitted, 0 packets received, 100% packet loss

     

    I would be appreciate for your help

     

    Thank you.

    Rusdi Ansyari



  • 2.  RE: LACP doesn't work

    Posted 04-20-2022 10:58

    What version? And try -

    set interfaces ae0 aggregated-ether-options lacp force-up



    ------------------------------
    Leo Chan
    ------------------------------