Switching

IMPORTANT MODERATION NOTICE

This community is currently under full moderation, meaning  all posts will be reviewed before appearing in the community. Please expect a brief delay—there is no need to post multiple times. If your post is rejected, you'll receive an email outlining the reason(s). We've implemented full moderation to control spam. Thank you for your patience and participation.

1 to 50 of 1957 threads (10.1K total posts)
  Thread Subject Replies Last Post Status
Ex4200 uplink module with 2x1g port not show
0 11 hours ago by KEITH GAO
EX4600 virtual chassis NSSU
2 yesterday by igor.hamzic81
show command to display vlan-name & active ports
8 yesterday by ivor.levene
Original post by anawaz
Does Juniper EX2300 switch  supports 802.1X supplicant feature?
1 2 days ago by spuluka
Original post by Michal Gurbski
EX3300 Strange Behavior
3 5 days ago by avishm
Original post by F&K
Can't set plain-text-password on EX
4 5 days ago by JOHN HIGH
Unable to enter Edit/Configure Mode on EX 3300
1 6 days ago by spuluka
Original post by ankurv
802.1x EX3300
0 7 days ago by JoKr
Configuration Best Practices
0 7 days ago by RUTVIJ BRAHMBHATT
Resilient hashing on ECMP
0 7 days ago by JIAN GU
phone-home
6 8 days ago by AARON RODRIGUEZ
Original post by Arix
EVPN VGAs Virtual MAC address to originate packets
3 12 days ago by chenjiang
Difference between EX-SFP-1GE-SX and CTP-SFP-1GE-SX
2 18 days ago by fb35523
Original post by PETER ABENE
DOes EX 9200 Support NAT configuration
1 21 days ago by spuluka
Original post by VIKAS BHARTI
EX-4600 unconnected uplink interface showing error.
3 23 days ago by avishm
Original post by NAVEEN M
SRX VRRP issue
1 23 days ago by merlin
Original post by Thiago Morais
QFX5100 QinQ configuration
0 24 days ago by chenjiang
An error message "MRVL-L2:mrvl_fdb_mac_entry_uc_set()"
0 26 days ago by gedebook2009
Auto Image Upgrade
5 26 days ago by OCTAVIO CASTILLO
Original post by Erdem
QFX5100-48S-6Q
3 27 days ago by esmontes
Original post by Anonymous
EX3400 captive-Portal not Working
0 29 days ago by CURTIS BRADLEY
Captive Portal on EX2200-C and/or EX4200
2 29 days ago by CURTIS BRADLEY
Original post by Erdem
Trying to route between two EX4550 switches
1 one month ago by JON YIESLA
Drops are on the BE queue
1 one month ago by WalkerSteve
Original post by alagarn
phy layer link status mismatch appeared on log message.
3 one month ago by avishm
Original post by gedebook2009
Client Isolation | Firewall Filter
1 one month ago by tgreaser
Original post by RoutingFrames
MC-LAG on QFX
2 one month ago by MFB
EX2200 sent SNMP_TRAP_LINK_DOWN
5 one month ago by merlin
Original post by Abed AL-R
Unaligned memory pfem
0 one month ago by merlin
Configure aggregated interface. Do you using ether-option or gigether-option?
0 one month ago by gedebook2009
CoS ingress policing on MGE inter
0 one month ago by lauresfrank
Discarding uncommitted changes
6 one month ago by ivusi
Original post by Erdem
Active/Active MC-LAG Issue with QinQ
1 one month ago by WalkerSteve
Original post by Nxhujiee
Use of 40Gbe ports on EX3400 as network ports
3 one month ago by HDawood
Original post by AMMAR KEFI
Login user add EX3400
0 one month ago by AMMAR KEFI
collapsed spine
0 one month ago by edttoh
Q-in-Q VLAN termination (not tunneling!!!) in i.e. EX4300 or QFX5100
2 one month ago by fb35523
QFX10008 Flooding unicast dhcp like broadcast/unknown
30 2 months ago by cordcscott
NTP key length TIL
0 2 months ago by tgreaser
Lost access to JWeb
4 2 months ago by THEO QUENNEHEN
Original post by TIM MADDEN
EVPN / VXLAN
3 2 months ago by Mark Evans
Backup "request" configuration
0 2 months ago by rafish
Management access to EX4200 not working
4 2 months ago by KEITH GAO
Question on MACSEC encryption and decryption
3 2 months ago by DAVID CLARK
Original post by djadhav
PCAP QFX
1 2 months ago by raviky
Original post by MFB
QFX + arp
2 2 months ago by raviky
Original post by CHRIS RUSSELL
Question on RSTP port cost for 40G interfaces
1 2 months ago by tgreaser
Original post by djadhav
EX Switch Losing ARP Requests
11 2 months ago by PAVEL VALACH
Original post by BrettH
vqfx10k-pfe is not starting
8 2 months ago by Anonymous
Original post by Kalle
EVPN loop prevention?
8 2 months ago by bernadi04
Original post by Beeelzebub