Switching

Expand all | Collapse all

vme.0 up/down on new QFX5100 VC pair

Jump to Best Answer
  • 1.  vme.0 up/down on new QFX5100 VC pair

    Posted 07-20-2017 10:12

    I'm installing a new set of QFX5100s and am having difficulty with the vme management interface. I have two QFX5100s in a VC pair, and have C0 (em0) on each QFX5100 connected to our management network. Very minimal config on the QFXs, and we're at least initially not doing any layer-3 on them.

     

    admin@dcas01a-ts1dc> show interfaces terse vme     
    Interface               Admin Link Proto    Local                 Remote
    vme                     up    down
    vme.0                   up    down inet     10.38.4.87/24    

    {master:0}
    admin@dcas01a-ts1dc> show interfaces terse em0  
    Interface               Admin Link Proto    Local                 Remote
    em0                     up    up
    em0.0                   up    up   

    {master:0}



  • 2.  RE: vme.0 up/down on new QFX5100 VC pair
    Best Answer

    Posted 07-21-2017 09:13

    Hi Stafford

     

    Please check em0.0 is configured on the switches in the VC and If configured delete the em0.0 from the switches and configure vme0.0 only on the master switch and check  the reachability.

     

    em0 port status should be "UP UP" on the switches.

     

    Thanks,

    Arul



  • 3.  RE: vme.0 up/down on new QFX5100 VC pair

    Posted 07-21-2017 09:59

    That did the trick! I thought I had already tried that, but it seems not. Many thanks!

     

    admin@dcas01a-ts1dc> show interfaces vme terse  
    Interface               Admin Link Proto    Local                 Remote
    vme                     up    up
    vme.0                   up    up   inet     10.38.4.88/24