Switching

Expand all | Collapse all

Web Management not functiong ES-4200 11.4R7.5

Jump to Best Answer
  • 1.  Web Management not functiong ES-4200 11.4R7.5

    Posted 05-02-2017 06:31
      |   view attached

    When I enable Web Management (both http and https) with no interface specificed, I am unable to bring up the page.  I have factory defaulted the switch from the LCD and zeroized the switch (request system zeroize).  I have also set up multiple interfaces with various IP addresses and used 2 different computers along with different web browsers (IE, FF, Chrome).  I don't set a specific interface for web management.  I have deleted the web management and set them.  I have tried restart web-management, request system storage cleanup.  This is a stand alone switch.  There is no firewalls it's completey blank outside of setting up two interfaces with an IP.  I can ping the interfaces with no problem.

     

    When I run show system processes extensive | match http  --

    root> show system processes extensive | match http
    1480 nobody 2 96 0 8324K 4028K ucond 0:01 0.00% httpd
    1096 root 1 96 0 13780K 5444K select 0:00 0.00% httpd-gk

     

     

    When I run show log httpd.log --

    show log httpd.log
    default:2 main Configuration for J-Web
    default:2 main --------------------------------------------
    default:2 main Host:
    default:2 main CPU: i386
    default:2 main OS: FREEBSD
    default:2 main Distribution: unknown Unknown
    default:2 main OS: FREEBSD
    default:2 main Version: 2.4.0.0
    default:2 main BuildType: RELEASE
    default:2 main Started at: Mon May 1 13:02:07 2017
    default:2 main Log rotation count: 0
    default:2 main --------------------------------------------
    default:2 main Set log level for all modules to 2
    default:2 main Server Root "/jail"
    default:2 main Document Root for NoName:
    "/html"
    default:2 main Setting Cache Max Age to: 5184000 seconds
    default:2 main Add webauthHandler
    default:2 main Add dirHandler
    default:2 main Activating module (Builtin) upload
    default:2 main Add uploadHandler
    default:2 main Add uploadHandler
    upload:2 main Upload directory: /tmp/uploads
    default:2 main Add captiveauthHandler
    default:2 main Add cgiHandler for ".php"
    default:2 main Add dirHandler
    default:2 main Add copyHandler
    default:1 main Error: Can't find module sslModule
    default:1 main Error: Ignoring bad directive "LoadModule" at line 31 in /jail/var/etc/httpd.conf
    default:2 main Document Root for NoName:
    "/html"
    default:0 main Initialized CaptivePortalHdrLogo - images/hdr_logo.gif
    default:0 main Initialized CaptivePortalHdrBgColor - #1F499B
    default:0 main Initialized CaptivePortalHdrMsg - User Authentication
    default:0 main Initialized CaptivePortalBnrMsg - Terms & Conditions
    default:0 main Initialized CaptivePortalFrmMsg - Captive Portal User Authentication
    default:0 main Initialized CaptivePortalFrmHdrBgColor - #D7DFEE
    default:0 main Initialized CaptivePortalFormSubmitLbl - Log In
    default:0 main Initialized CaptivePortalFormResetLbl - Reset
    default:0 main Initialized CaptivePortalFtrMsg - Copyright ©2010, Juniper Networks Inc.
    default:0 main Initialized CaptivePortalFtrBgColor - #1F499B
    default:0 main Initialized CaptivePortalURL - NOURL
    default:0 main Initialized CaptivePortalURL - 0
    default:2 main Starting host named: "NoName"
    default:2 main Starting host named: "NoName"
    default:2 main Listening for HTTP on *:80
    default:2 main Listening for HTTPS on *:443
    default:2 main chroot() into: /jail
    default:2 main HTTP services are ready with 5 pool threads
    httpServer:2 pool.0 New connection from 192.168.55.25 on ifc ge-0/0/0.0 for :80
    httpServer:2 pool.0 New connection from 192.168.55.25 on ifc ge-0/0/0.0 for :80
    default:2 pool.0 Sending message to Gk
    default:0 pool.0 GateKeeper returned failed [Rc - 0], [Type - 9 ], [Data 1 ], [GKTYPE-]
    default:0 pool.0 Could not get interface index
    default:1 pool.0 Error: Can't make temp file /tmp/MPR_1480_127.tmp, errno 13
    default:1 pool.0 Error: Can't create stdio files

    default:1 pool.0 Error: Can't open CGI output files

     

     

     

    Attachment(s)

    txt
    config - Copy.txt   6 K 1 version


  • 2.  RE: Web Management not functiong ES-4200 11.4R7.5

    Posted 05-02-2017 08:49


  • 3.  RE: Web Management not functiong ES-4200 11.4R7.5
    Best Answer

    Posted 05-02-2017 09:44
    and if the solution provided in the KB didn't solve your problem , then as mentioned in the KB you'll need to open JTAC case . But you cannot do that when you're running 11.4 version as this version is out of support . You'll need first to upgrade to a supported version .


  • 4.  RE: Web Management not functiong ES-4200 11.4R7.5

    Posted 05-02-2017 10:28

    Thank you so much that worked liked a charm!  You all are awesome!