SRX

Expand all | Collapse all

SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

  • 1.  SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 10-25-2020 08:05

    Hey Guys,

    I'm facing one issue of Control Link, post clustering of SRX1500. As per my understanding Chassis Clustering and RG are working fine. I can see the em0 in Up state but em1 is not reflecting in the output (snapshot attached).

     

    If I go for node redundancy by reloading node0, ending up with a complete outage 😞

     

    Requesting you to please look into it and suggest as quickly as you can.

     

    ravi_lumberjack_0-1603637887518.png

    ravi_lumberjack_1-1603637976464.png

     



  • 2.  upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 10-25-2020 08:09

    Here are the command output as well..

    errikkt@JB-CHFW01_New> show chassis cluster interfaces
    Control link status: Up

    Control interfaces:
    Index Interface Monitored-Status Internal-SA Security
    0 em0 Up Disabled Disabled

    Fabric link status: Up

    Fabric interfaces:
    Name Child-interface Status Security
    (Physical/Monitored)
    fab0 ge-0/0/0 Up / Up Disabled
    fab0
    fab1 ge-7/0/0 Up / Up Disabled
    fab1

    #########################

    errikkt@JB-CHFW01_New> show chassis cluster information detail control-link
    node0:
    --------------------------------------------------------------------------

    Control link status: Up
    Server information:
    Server status : Connected
    Server connected to 130.16.0.1/54255
    Client information:
    Client status : Inactive
    Client connected to None

    Control link heartbeat and jitter events:
    Oct 25 13:43:47.589 : Missed heartbeats, between 0-760

    node1:
    --------------------------------------------------------------------------

    Control link status: Up
    Server information:
    Server status : Inactive
    Server connected to None
    Client information:
    Client status : Connected
    Client connected to 129.16.0.1/32245

    Control link events:
    Oct 25 13:41:39.453 : Control link down, link status timer

    Control link heartbeat and jitter events:
    Oct 25 13:32:03.423 : Missed heartbeats, between 0-242033

    {primary:node0}

     

    #########################################

     

    errikkt@JB-CHFW01_New> show interfaces terse | match em
    Interface Admin Link Proto Local Remote
    em0 up up
    em0.0 up up inet 129.16.0.1/2
    em1 up up
    em1.32768 up up inet 192.168.1.2/24
    em2 up up

    {primary:node0}

     

     

     



  • 3.  Re: upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 30 days ago

    Hi,

     

    Based on your output the control link port for both node is up. Can u paste output "show chassis cluster interface"

     

     

    Thanks



  • 4.  Re: upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 30 days ago

    Why "em1" is not reflecting in the output (attached). Please find logs for your ready references.

     

    errikkt@JB-CHFW01_New> show chassis cluster interfaces
    Oct 26 12:19:39
    Control link status: Up

    Control interfaces:
    Index Interface Monitored-Status Internal-SA Security
    0 em0 Up Disabled Disabled

    Fabric link status: Up

    Fabric interfaces:
    Name Child-interface Status Security
    (Physical/Monitored)
    fab0 ge-0/0/0 Up / Up Disabled
    fab0
    fab1 ge-7/0/0 Up / Up Disabled
    fab1

    Redundant-ethernet Information:
    Name Status Redundancy-group
    reth0 Down 1
    reth1 Down 1

    Redundant-pseudo-interface Information:
    Name Status Redundancy-group
    lo0 Up 0

    Interface Monitoring:
    Interface Weight Status Redundancy-group
    (Physical/Monitored)
    ge-0/0/3 255 Down / Down 1
    ge-0/0/2 255 Down / Down 1
    ge-7/0/3 255 Down / Down 1
    ge-7/0/2 255 Down / Down 1

    {primary:node0}

     

    ravi_lumberjack_0-1603715587586.png

     



  • 5.  Re: upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

    Posted 25 days ago

    Can anyone help into it, please ?



  • 6.  Re: upRe: SRX1500 || Control Link em1 is not coming Up whereas em0 seems fine.

     
    Posted 25 days ago